Mooie wimperextensions

Mooie wimperextensionsHoe handig is het dat je direct bij het ontwaken na een woelige nacht mooie wimpers hebt? Met wimperextensions lig je ook in bed met mooie wimpers. Ik draag nu een jaar wimperextensions en wil graag met je delen hoe fijn en makkelijk ik dit vind. Dit is een shout-out naar By Fem Beauty and Nails. Een jaar terug besloot ik dat ik op een eenvoudige wijze aan mooie wimpers wilde komen. Mijn eigen wimpers zijn niet zo heel erg lang en al helemaal niet zwart. Iedere ochtend sta ik daarom ook minstens vijf minuten voor de spiegel om mijn wimpers mooi te maken. De ene keer houd ik het bij mascara, de andere keer koos ik voor wat extra’s door nepwimpers op te plakken. Alleen is het opplakken van deze nepwimpers zoveel werk dat ik op een gegeven moment hier klaar mee was. Het kost zoveel tijd. Deze verloren tijd kan ik veel beter stoppen in iets anders, in een korte ochtendsessie studeren bijvoorbeeld. Niet lang na mijn frustratie kwam ik wimperextensions tegen. Mijn interesse werkt gelijk gewekt, want dat zou toch mooie wimpers betekenen terwijl ik thuis geen moeite meer hoefde te doen. Mooie wimpers staat voor mij gelijk aan mooie ogen. Dat is toch iets wat iedere vrouw zou willen.

By Fem Beauty and Nails voor wimperextensions

Ik ben toen gaan kijken of er een schoonheidssalon in de buurt zou zijn en ik kwam uit bij By Fem Beauty and Nails. Dit is trouwens gevestigd in Venlo, in het zuiden van het land dus. Bij haar kun je overigens kiezen uit verschillende diensten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Henna Brows;
  • Skin Candy behandelingen (behandelingen om te ontharen);
  • Gelpolish voor jouw nagels;
  • Lash volume lift (wimperlifting);
  • Wimperextensions.

Hoewel je met lash volume lift ook mooie wimpers kunt krijgen, heb ik gekozen voor wimperextensions. Dit is vooral omdat je met extensions veel meer sprekende ogen kunt krijgen dan je met een ‘simpele’ wimperlifting zou krijgen. Daarnaast heb je twee opties als je voor wimperextensions gaat. Je kunt kiezen voor ‘One by One’ wimperextensions, maar je kunt ook kiezen voor extension met volume. Ik heb voor volume gekozen, mijn ogen vind ik echt het allerbelangrijkste aan mijn gezicht. Hoe groter, hoe beter. De meeste vrouwen (misschien zijn er ook wel mannen?) vinden het gebruik van wimperextensions niet altijd een fijn idee. Dit komt natuurlijk ook doordat het onder andere flink veel geld kost. Echter weegt dat voor mij niet op tegen het feit dat ik altijd, bij wijze van spreken, uren bezig ben om mijn ogen te laten spreken. Ook doe ik dit niet iedere keer, soms laat ik ze uitvallen en behoud ik weer een tijdje mijn eigen wimpers.

Handig om te weten

Ben je overtuigd en ga jij ook voor mooie wimpers? Dan is het handig om te weten dat er enkele dingen zijn die je wel of niet kunt doen. Ga in ieder geval met schone wimpers naar jouw salon. Hoe minder vette dingen zijn gebruikt vooraf, hoe beter. Smeer daarom géén olie of crèmes rondom jouw ogen, maar laat het die ene ochtend of dag skippen. Zo kan de lijm namelijk beter hechten en is de kans op snel uitval minder groot. Ook is het verstandig om na het zetten van de wimperextensions niet te zweten of te huilen. Ook het wassen van je gezicht wordt in de eerste twaalf uur afgeraden. Ook dit heeft te maken met de hechting van de lijm. Kortom, plan een rustig dagje in en probeer zo vrolijk mogelijk te blijven. Meer informatie vind je op  http://byfembeautyandnails.nl/wimperextensions/