Vraag en Antwoord

Advertenties plaatsen

Wat zijn de regels voor het plaatsen van een advertentie op Therapieplein.nl?

Wij verwijzen u naar de Algemene voorwaarden van Therapieplein.nl

Hoe kan ik een advertentie plaatsen?

Iedere adverteerder dient zich eenmalig te registreren via: https://www.therapieplein.nl/maak-account. Nadat u zich heeft geregistreerd kunt u direct uw advertenties plaatsen. Kies hiervoor de optie ‘advertentie plaatsen’ en log in met uw inloggegevens. Kies vervolgens de gewenste categorie voor uw advertentie en doorloop de stappen die volgen. Mocht u gebruik maken van extra diensten dan klikt u op het einde op het totaalbedrag en u wordt doorgestuurd naar de iDEAL module waar u uw betaling direct en eenvoudig kunt afronden. Uw advertentie is direct zichtbaar op Therapieplein.nl.

Hoe kan ik een topadvertentie plaatsen?

Een topadvertentie is een advertentie die permanent op de homepage (voorpagina) van Therapieplein.nl wordt weergegeven. Zo heeft uw advertentie optimale aandacht. Er kunnen maximaal 15 topadvertenties worden weergegeven op de homepage. Indien er meer dan 15 topadvertenties bestaan zullen deze afwisselend worden weergegeven. Tevens wordt uw topadvertentie permanent bovenaan de gekozen rubriek van uw advertentie geplaatst in een opvallende kleur. In de betreffende gespecialiseerde rubriek kunnen maximaal 5 topadvertenties worden weergegeven.

Hoe lang blijft mijn advertentie zichtbaar?

Uw advertentie wordt 90 dagen getoond op Therapieplein.nl, u ontvangt 2 dagen voor het aflopen van uw advertentie een e-mail waarin u met 1 klik uw advertentie kunt verlengen.

Kan ik ook een advertentie plaatsen als ik niet in Nederland woon?

Nee. Momenteel kunnen alleen inwonenden van Nederland een advertentie plaatsen.

Hoe kan ik een foto of afbeelding bij mijn advertentie plaatsen?

U kunt tijdens het plaatsen van uw advertentie een foto of een afbeelding toevoegen door op de optie ‘Bladeren/Browse’ te klikken. Ook kunt u later een foto of afbeelding toevoegen. Klik daarvoor na het inloggen op de link ‘mijn advertenties’. Klik vervolgens op ‘bewerken’ en selecteer een foto met de optie ‘Bladeren/Browse’. Klik na het invullen van de eventuele advertentiegegevens en selecteren van de foto op ‘advertentie plaatsen’. Uw foto wordt dan weergegeven in uw advertentie. Alleen een .gif/.jpg/.png foto van maximaal 500kb is toegestaan. Wij adviseren u een foto of een afbeelding te plaatsen om uw advertentie meer te laten opvallen. Ook kunt u in de advertentie een video plaatsen.

Mijn foto is te groot, wat moet ik nu doen?

Verklein uw foto m.b.v. een tekenprogramma zoals Microsoft Paint dat standaard bij uw PC met Windows is geleverd. Ook online kunt u uw foto of afbeelding verkleinen. Kijk hiervoor op: www.fotoverkleinen.nl.

Wat kost het plaatsen van een advertentie?

Een basisadvertentie is gratis. U kunt boven uw advertentie ook een link plaatsen naar uw website. Met een link naar uw website wordt u uiteraard veel beter gevonden. Links vermelden in de advertentietekst zelf is helaas niet toegestaan en deze zullen worden verwijderd.

Wat moet ik doen om mijn advertentie te verlengen?

U krijgt van ons een week voordat uw advertentie afloopt automatisch een bericht met de vraag of u de advertentie wilt verlengen. In dit e-mailbericht staat hoe u dat eenvoudig kunt doen. Let op dat ons bericht niet in uw spambox terechtkomt. Uw advertentie zou dan per ongeluk verwijderd kunnen worden zonder dat u dat wenst.

Kan ik mijn advertentie ook bewerken of verwijderen?

Ja dat kan. U logt in met uw inloggegevens en klikt vervolgens op ‘mijn advertenties’ in de rechterkolom van de homepage. Vervolgens ziet u uw advertentie(s) en onder elke advertentie staat ‘bewerk advertentie’. Als u deze optie kiest kunt u de advertentie eenvoudig aanpassen. Hier kunt u ook uw advertentie verwijderen.

Kan ik mijn advertentie ook weer bovenaan de rubriek plaatsen?

Ja dat kan. U logt in met uw inloggegevens en klikt vervolgens op ‘mijn advertenties’ in de rechterkolom van de homepage. Vervolgens ziet u uw advertentie(s) en onder elke advertentie staat ‘omhoog plaatsen’. Als u deze optie kiest kunt u de advertentie weer bovenaan de rubriek plaatsen. Topadvertenties staan altijd bovenaan de rubriek en verkrijgen hierin voorrang. Indien u op de optie ‘omhoog plaatsen’ klikt wordt u verwezen naar de iDEAL module en is uw advertentie tijdelijk niet meer zichtbaar op Therapieplein.nl. Na uw betaling staat uw advertentie bovenaan de gewenste rubriek.

Waarom is mijn advertentie verwijderd?

Indien u de algemene voorwaarden of de regels heeft overtreden kan Therapieplein.nl uw advertentie verwijderen. Lees daarvoor eerst de algemene voorwaarden even door.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, hoe krijg ik een nieuwe?

In het rechtervlak “Inloggen” staat de link ‘wachtwoord vergeten?’. Klik hierop en vul uw e-mail adres in in het vlak en klik op “nieuw wachtwoord aanvragen”. U krijgt direct per e-mail een nieuw wachtwoord toegezonden.

Verkoopt Therapieplein.nl mijn persoonlijke gegevens?

Nee, Therapieplein.nl zal nooit zonder toestemming van de adverteerder zijn of haar gegevens aan derden verkopen.

Wat doet Therapieplein.nl met mijn gegevens als ik de wet overtreed?

Therapieplein.nl kan zonder waarschuwing aan de adverteerder justitie inschakelen als de adverteerder de wet ernstig overtreedt.

Hoe kan ik Therapieplein.nl instellen als mijn startpagina?

Klik in uw browser op “extra” en vervolgens op “internet-opties”. Onder het kopje “algemeen” krijgt u een optie “startpagina instellen”. In de adresregel typt u: https://www.therapieplein.nl en vervolgens klikt u op “OK”. Therapieplein.nl is nu uw startpagina.

Wat is de ‘advertentie van de week?’

Iedere week kiest Therapieplein.nl willekeurig een advertentie uit voor de ‘advertentie van de week’. Zo krijgt deze advertentie extra aandacht voor alle bezoekers. De ‘advertentie van de week’ is dus geen betaalde dienst.