biologische Spezialitäten voor de scherpste prijs

Biologische producten zijn de laatste jaren sterk in populariteit gestegen. biologische Spezialitäten zijn naast de grote populariteit ook van goede kwaliteit en worden met alle zorgvuldigheid voor u gesneden bij de slager. biologische Spezialitäten zijn daarnaast ook nog gezond. Voor de beste biologische Spezialitäten kunt u terecht bij Cuno Moormann & Zn. Wij leggen u graag uit welke biologische Spezialitäten wij in ons assortiment heeft en hoe u deze bij ons kunt halen. Daarnaast zullen wij ook even stil staan bij de voordelen van biologische Spezialitäten, waardoor u direct nog de overstap kunt maken naar een beter leven en daarmee de biologische sector kunt helpen.

Een groot assortiment aan biologische Spezialitäten

Steeds meer mensen kiezen voor biologische producten. Ondanks dat deze producten net zo gezond zijn, dezelfde voedingswaarden hebben en dezelfde veiligheidseisen aan gesteld worden als gewone producten, heeft biologisch vlees meer voordelen dan gewoon vlees. Zo kunnen de dieren vrij rondlopen, hebben meer leefruimte en daarmee dus meer beweging. Dit komt de kwaliteit van het vlees ten goede. Daarnaast wordt er niet preventief gebruik gemaakt van antibiotica, wat daarom ook niet terug te proeven is in het vlees. Met biologische Spezialitäten gelden daarnaast ook strenge regels voor het gebruik van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen. Voor een groot assortiment aan biologische Spezialitäten kunt u terecht bij Cuno Moormann & Zn. Wij bieden uitsluitend producten aan die voldoen aan de eisen van het Skal certificaat. Bij ons kunt u terecht voor onder andere de volgende biologische Spezialitäten:

  • Gerookte biologische kippaal
  • Gekookte biologische kippaal met tuinkruiden
  • Biologische warm gerookte kip en kipfilet
  • Biologische warm gerookte eendenfilet
  • Biologische warm gerookte kalkoenfilet

Dit is pas een kleine greep uit ons assortiment van biologische Spezialitäten. Hierbij wordt altijd gekeken of de leveranciers aan alle bovenstaande regels hebben voldaan, zodat wij met zekerheid kunnen zeggen dat wij voor de volle 100 procent achter onze producten staan. Mochten er echter producten zijn die ontbreken in ons assortiment, laat het ons dan weten. Dan zorgen wij voor een custom made product. Dit product is geheel naar het idee en de wens van u gemaakt. Zo kunnen wij een uniek en perfect eindproduct ontwikkelen en produceren, waardoor u uw maaltijd af kunt maken. U kunt ook altijd een monster aanvragen van onze producten, zodat u ze eerst uit kunt proberen voordat u een volledig stuk vlees aanschaft. Overtuig uzelf van de beste producten en maak vandaag nog de overstap naar biologisch vlees.

Wij leveren ook custom made producten

Cuno Moormann & Zn. is uw specialistische producent op het gebied van wild- en gevogeltespecialiteiten. Wij hebben veel professionele medewerkers in dienst, een eigen rokerij en een kwaliteitsafdeling, zodat wij altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen aan onze klanten. Wij creëren vernieuwende eindproducten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Maatwerk is daarbij onze kracht, waardoor wij ook speciaal voor u ontworpen producten kunnen leveren. Wij werken voornamelijk voor retailers, groothandelaren, horeca, slagers, cateraars en voor de export. U ziet dat wij voor zowel klein als groot klaarstaan, waardoor wij goede ervaringen hebben opgedaan en op ieders wensen kunnen inspelen. Hierbij staan kwaliteit en vooruitgang altijd hoog in het vaandel, waardoor u bij ons altijd kunt rekenen op uw gewenste producten. Zo kunt u bij ons ook eerst monsters aanvragen, om te zien of het product echt bij uw bedrijf past. Heeft u nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten of het bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.moormann.nl.