Een taxi in Almere nodig

Twee weken geleden had ik een interview voor een nieuwe baan. Ik ben drie jaar geleden afgestudeerd, maar het is erg lastig om in dit gebied een baan te vinden. Er zijn niet veel mensen die dezelfde studie doen, maar er is nu eenmaal zeer weinig aanbod bij bedrijven. Ik wist dit al van te voren voordat ik met de studie begon, maar ik hoopte dat ik alsnog een baan kon vinden. Mijn ouders vertelden mij altijd dat ik iets moest studeren dat ik leuk vond. Het is beter om een baan te hebben waarbij je het naar je zin hebt, dan om iets te doen dat je niet leuk vindt, maar wel goed betaalt. Ik volgde het advies van mijn ouders op en begon met een studie die ik echt leuk vond. Achteraf bleek, zoals ik al wist, dat het zeer lastig is om werk te vinden. Ik heb de afgelopen drie jaar daarom functies gehad bij bedrijven waar ik niet voor gestudeerd heb. Ik vond het werk best leuk, maar wilde graag een baan in mijn vakgebied. Ik bleef solliciteren en een paar weken geleden kreeg ik bericht dat ik op gesprek mocht. Het eerste gesprek verliep erg goed en ik werd uitgenodigd voor een tweede gesprek. Het tweede gesprek was al een stuk lastiger en ik dacht dat het niet goed ging, maar ik mocht alsnog naar de volgende ronde. Voor het laatste gesprek moest ik naar een andere locatie. Het leek mij verstandig om een taxi in Almere te boeken, omdat het kantoor niet gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Ik heb geen rijbewijs en had daarom een taxi in Almere nodig. Normaal neem ik geen taxi in Almere, maar ik wilde zeker zijn dat ik op tijd zou aankomen voor het gesprek.  

Online een taxi vanuit Almere boeken

Online zocht ik naar taxibedrijven waar ik een taxi in Almere kon boeken. Ik vond verschillende bedrijven en vroeg aan hun het tarief voor de rit. Ik vond het erg veel geld voor een taxirit van bijna een uur. Ik vond het niet erg om geld te betalen, maar dit vond ik te veel. Daarom zocht ik verder naar andere taxibedrijven en ik vond toen het taxibedrijf Roep Taxi. Op de website https://roep-taxi.nl/taxi-almere/ van Roep Taxi zag ik dat de prijzen bij dit bedrijf lager waren dan bij de andere taxibedrijven. Ik belde het nummer op om te zien of ik een taxi kon reserveren voor de dag van mijn gesprek en ik wilde graag het tarief weten. Het tarief voor een taxi was bij dit bedrijf veel goedkoper voor dezelfde rit. Ik dacht dat dit het laagste bedrag zou zijn, daarom besloot ik om meteen de taxi te reserveren.

Alsnog op tijd op het gesprek

De dag van het gesprek had ik mij verslapen, waardoor ik mij erg moest haasten. De taxi stond op het afgesproken tijdstip voor de deur, maar ik was nog niet klaar. Uiteindelijk vertrokken wij iets later en moest ik mij nog opknappen in de taxi vanuit Almere. De chauffeur was erg aardig en stelde mij gerust dat wij op tijd zouden aankomen voor het gesprek, het was niet druk op de weg. Het was goed dat ik een taxi in Almere had gereserveerd, anders had ik het niet gered. Ik kwam gelukkig tien minuten voor tijd aan en het gesprek ging erg goed. Voor een taxi in Almere kan ik Roep Taxi aanraden.

  • De taxi is erg goedkoop
  • Je kan online reserveren
  • Stond op tijd voor de deur
  • De chauffeur was erg vriendelijk