Weer helemaal in balans dankzij energetische geneeskunde

Weer helemaal in balans dankzij energetische geneeskundeHet lichaam is in principe een zelfhelend organisme. Als je een wond hebt, dan kun je er een pleister op plakken, maar het is natuurlijk niet de pleister die ervoor zorgt dat de wond langzaamaan weer geneest. Het lichaam doet het zelf, maar de pleister zorgt er wel voor dat de wond schoon blijft tijdens het genezingsproces en dat er vooral in het begin niet al teveel bloed uit stroomt. Dat betekent dat we het lichaam altijd even een handje kunnen helpen om het genezingsproces te bevorderen. Dat kun je doen met medicijnen, maar je kunt ook kiezen voor energetische geneeskunde. Het nadeel van medicijnen is natuurlijk dat deze vaak onnatuurlijk zijn en het lichaam op de één of andere manier negatief beïnvloeden. Een simpele paracetamol kan de pijn stillen, maar zorgt er ook voor dat de witte bloedlichaampjes uitgeschakeld raken. Deze moeten nu juist actief zijn om de infectie die de pijn veroorzaakt te bestrijden. In een extreem geval van kanker gebruiken we radioactiviteit om de kanker uit te roeien. Maar heel veel gezonde bacteriën en gezond weefsel wordt door de radioactiviteit ook aangetast. Kanker is natuurlijk een hele serieuze ziekte en vaak ontkom je er niet aan om ook serieuze maatregelen te nemen die een flinke aanslag vormen op het lichaam. Maar het alternatief is in zulke gevallen nog erger en dus kies je het minste van twee kwaden. Punt is in ieder geval dat medicijnen een positieve en vaak ook negatieve impact hebben. Bij kleinere kwalen is het dus een optie om te kiezen voor energetische geneeskunde. Hiermee zorg er voor dat de natuurlijke geneeswijze van het lichaam niet gehinderd wordt. De energetische geneeskunde is gebaseerd op het idee dat er een bepaalde stroom van energie in ons lichaam aanwezig is en tevens ook rondom het lichaam. Deze energie om ons heen wordt ook wel eens aangeduid met de term aura en het Oosten spreken ze ook wel over chakra. Als deze levensenergie in balans is, dan voel je je fit en vitaal. Je hebt energie om te dag met goede moed tegemoet te treden. Als er sprake is van geestelijke en/of fysieke vermoeidheid, als je bijvoorbeeld last hebt van lusteloosheid of depressie, dan heeft dat ongetwijfeld ook te maken met een bepaalde verstoring in de energiebalans. Via energetische geneeskunde kun je deze balans herstellen. Het mooie aan de moderne energetische geneeskunde is dat deze eeuwenoude Oosterse techniek gecombineerd kan worden met moderne technologie. Daardoor kan het energiepatroon ook echt in beeld worden gebracht en zo kan de specialist snel zien waar de kink in de kabel zit. Energetische geneeskunde is dan ook zeer effectief dankzij de combinatie.

Waar kan ik terecht voor energetische geneeskunde

Je kunt natuurlijk niet even naar je eigen huisarts gaan en vragen om energetische geneeskunde. Het is een specifieke tak van de hele geneeskunde en dus heb je ook een specialist nodig die bekend is met energetische geneeskunde. Daarom kun je terecht bij Ayuta. Op de site van ayuta.nl kun je al vast meer lezen over energetische geneeskunde en de specifieke behandelwijze. Tevens leer je via de site meer over de achtergrond en historie en de mogelijke resultaten die je kunt verwachten als je kiest voor deze geneeswijze.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Kijk dan snel op de site

Op de site vind je zoals gezegd veel informatie over deze tak van de geneeskunde. Zo leer je op de site meer over onderwerpen als:

  • Raymedy
  • Tarieven
  • Behandelingen

Voor meer informatie kun je uiteraard het beste gewoon even contact opnemen.