Sta bewuster in het leven dankzij meditatie in Den Haag

We leven tegenwoordig vaak alsof we de automatische piloot aanzetten en vervolgens rustig dag in dag uit de dagelijkse routine afwerken. We worden wakker door de wekker en vervolgens begint je routine. Je werkt even snel een ontbijtje naar binnen, je vertrekt naar je werk, leest in de trein een krantje, vervult je taken op kantoor, je gaat om 5 uur weer naar huis en thuis geniet je vervolgens weer van de avondroutine met het avondeten, je favoriete tv-programma’s en een lekkere borrel. Vervolgens ga je naar bed en als je door diezelfde wekker van hierboven weer wakker wordt, dan begint de hele routine weer van voren af aan. Als je hier verder niet al te veel bij nadenkt, dan kun je dit vrij lang volhouden. Maar vaak merk je wel dat er sprake is van stress, zenuwen, gevoelens van onvrede en zinloosheid, et cetera. Vaak blijven deze gevoelens verborgen voor je bewustzijn. Dat is dan ook de reden dat je zo’n zinloze routine heel lang vol kunt houden. Als een soort robot ga je door het leven. En op het moment dat het je bijna te veel wordt, ga je bijvoorbeeld op vakantie of is het net weer weekend. De structuur van onze maatschappij is dan ook zo dat de meeste mensen nooit in aanraking komen met die bekende druppel die de emmer doet overlopen. Als we bijvoorbeeld zonder weekend het leven moesten trotseren, dan was er allang een opstand tegen de inrichting van de maatschappij geweest. Maar juist omdat men 2 of soms zelfs 3 dagen in de week vrij kan zijn, legt met zich neer bij zijn of haar lot. Hierdoor leven mensen met heel weinig bewustzijn van zichzelf en de wereld. Dat is jammer, want daardoor haal je nooit alles eruit wat er in zit. Via meditatie in Den Haag kun je leren om bewuster in het leven te staan. Je schakelt die automatische piloot als het ware uit en neemt zelf het roer over. Jij zit immers aan de knoppen en jij bepaalt waar je naar toe gaat. Door meditatie in Den Haag word je je dus heel erg bewust van je eigen zelf. Je krijgt als het ware weer zicht op je karakter, je emoties, je ambities, je wensen en passies en alles wat je al die jaren hebt weggestopt. Meditatie in Den Haag kan er dus toe leiden dat je je uitzichtloze baan opzegt. Het kan door de meditatie in Den Haag bijvoorbeeld gebeuren dat je je bewust wordt van het feit dat die baan bedoeld was voor een paar maanden en niet 10 jaar. Maar dat is eigenlijk allemaal bijzaak. Meditatie in Den Haag zorgt er vooral voor dat je weer vol in het leven staat en daar dus ook van kunt genieten. Dus weg met die autopiloot en begin weer met leven!

Voor meditatie in Den Haag kom je naar Jennifer Virginia

Jennifer Virginia kan je helpen om jezelf weer te leren kennen zoals je echt bent. Je werpt de rollen dus allemaal van je af en komt weer in contact met je ware aard. Qua rollen kun je denken aan de rol van:

  • Werknemer
  • Vriend(in)
  • Vader of moeder
  • Zoon of dochter

Het karakter van een mens is vaak heel erg gebonden aan de context. Je gedraagt je anders als werknemer dan als vader. Daar is niets mis mee, zolang je jezelf maar niet uit het oog verliest. Meditatie in Den Haag kan je helpen om je centrum weer te vinden.

Surf snel naar jennifervirginia.nl

Mocht je interesse hebben in Meditatie in Den Haag, dan kun je op de site alvast meer informatie vinden.