Minder pijn met een enkelbrace

Ik vind sporten heel erg fijn. Helaas zijn mijn enkels vrij zwak en heb ik hier dus regelmatig problemen mee. Met name mijn rechterenkel heeft het af en toe erg zwaar te verduren en ik heb hier dan ook vaak pijn in. Dit is zeer vervelend, want niet alleen wordt mijn sporten hierdoor verhinderd, vaak kan ik ook niet eens normaal lopen. Ik mag dan wel een kantoorbaan hebben, maar het is toch wel erg vervelend als ik niet goed kan lopen. Een aantal maanden geleden ben ik met mijn problemen naar de dokter gegaan en hij wees me erop dat voldoende rust en een goede enkelbrace voldoende zouden moeten zijn om me van mijn problemen af te helpen. Zo kwam ik dus op de website van All 4 Fysio terecht. Hier hebben ze verschillende soorten braces.

  • Pols
  • Knie
  • Enkel

Maar denk bijvoorbeeld ook voor je kuiten, schouders en zelfs ribben. Als je veel sport, dan heb je op een gegeven moment vast behoefte aan een goede brace. Voor de een zal dit, net als voor mij, een enkelbrace zijn, terwijl een ander veel meer gebaat is bij een brace voor de pols of de knie. Afhankelijk van waar jij pijn hebt, kies je de brace die je nodig hebt. Voor mij is dit dus overduidelijk een enkelbrace. Het kostte me echter nog best wel wat moeite om te bepalen welke enkelbrace ik nu precies moest bestellen. Gelukkig staan ze bij All 4 Fysio voor je klaar om je hierbij te helpen.

Kennis over de enkelbrace

Als je gaat kijken op de website van All 4 Fysio dan zal je het brede assortiment dat ze hier aanbieden meteen opvallen. Dit heeft zo zijn voor- en nadelen. Het is natuurlijk fantastisch dat je hier voor een heleboel artikelen terecht kunt. Wat voor soort problemen je ook ondervindt met bijvoorbeeld je enkels, je vindt hier de enkelbrace die daar het beste bij past. Als je echter weinig verstand hebt van braces dan kan je dit best even duizelen, want wat moet je dan precies bestelen? Gelukkig werken er genoeg mensen bij de klantenservice van All 4 Fysio die je hierbij kunnen helpen. Ik ben maar wat blij dat ik met hen contact heb opgenomen om meer informatie te vragen, want zij wisten me te vertellen welke enkelbrace ik precies nodig had. Ik heb het nog dezelfde dag besteld en had de bestelling de volgende dag al in huis. En ik hoefde niet eens te betalen voor de verzending. De service van All 4 Fysio is echt uitstekend. Bevalt het product dat je hebt besteld op de website je niet? Dan kun je deze gewoon retour sturen, zonder enkele problemen. En uiteraard krijg je dan gewoon je geld terug. Ik heb hier gelukkig geen gebruik van hoeven maken, want mijn enkelbrace bevalt me erg goed!

Het gebruiken van de enkelbrace

Omdat de problemen die ik met mijn enkel heb niet zo makkelijk op te lossen zijn heb ik de enkelbrace eigenlijk altijd bij me. Op die manier kan ik deze direct aandoen als ik de pijn voel opkomen. De dokter heeft me al verteld dat als ik minder zou sporten, ik ook veel minder last zou hebben van mijn enkel. Maar heel eerlijk, dat heb ik er toch eigenlijk niet voor over. Ik vind het veel te lekker om vaak te sporten en ik neem het dan maar voor lief dat ik eens in de zoveel tijd last heb van mijn enkel en tijdelijk een enkelbrace moet dragen. Lees meer..