Zoekt u professionele bhv alarmering?

Op mijn werk in het zwembad waren we al een tijd bezig om de omgeving veiliger te maken. Niet alleen voor onze klanten maar zeker ook voor ons als personeel. Zo waren er op de openbare plekken al meer camera’s gehangen en was elke medewerker verplicht om een bhv cursus te doen voor ze konden komen werken in ons mooie zwembad. Echter wilde mijn baas nog een stapje verder gaan. Hij had ergens in een krant gelezen over de bhv alarmering. Hij legde aan mij uit wat dit was, want ik had geen idee. Mijn baas vertelde dat je met bhv alarmering snel en effectief een groep van bhv’ers kon alarmeren. Hierdoor zijn zij sneller en beter in staat om de juiste boodschap aan de juiste mensen over te brengen. Hierdoor is er minder tijdsverlies en blijven de gevolgen beperkt. De mensen die gekoppeld zijn aan de bhv alarmering kunnen communiceren en na afloop alles evalueren. Dit klonk mij goed in de oren en ik vond dat we hier als bedrijf werk van moesten maken. Mijn baas was het hier mee eens en gaf mij de leiding om uit te zoeken hoe wij zo een bhv alarmering konden krijgen. Ik ben op het internet gaan zoeken en kwam uiteindelijk op de website multibel.nl. op deze website boden ze verschillende alarmsystemen aan waaronder de bhv alarmering. Zij legde qua informatie eigenlijk precies hetzelfde uit als mijn baas, ik was dus sowieso op de juiste website. Ik zag op de website dat er twee verschillende systemen qua bhv alarmering was. Een gratis systeem en een waarbij je geld betaalde. Ik wist niet zo goed wat het verschil was en dit werd mij op de website ook niet heel helder. Ik besloot daarom dat ik het telefoonnummer zou bellen om mijn vragen over de verschillende bhv alarmering zou vragen.

Ik wilde alles weten over deze bhv alarmering voor ik definitief tot aanschaf over ging

Ik kreeg een heel aardige werknemer aan de telefoon en ik kon al mijn vragen stellen. Hij legde mij het verschil tussen de twee bhv alarmering systemen uit. Na alle informatie te hebben gekregen was ik er van overtuigd welke van de twee systemen ik nodig had. De medewerker beaamde dat dus ik wist dat ik een goede keuze ging maken. Ik besloot voor de zekerheid wel eerst de demo te proberen om te kijken of al mijn collega’s er ook blij mee waren. Dat was het fijne van de demo, ik kon eerst proberen voor ik tot aanschaf over ging.

Zekerheid en goede service is wat dit bedrijf biedt

Wij zijn uiteindelijk over gegaan tot de aanschaf van deze bhv alarmering om de volgende redenen:

  • De informatie en de demo die wij kregen van de bhv alarmering waren zeer goed en hebben ons overtuigd
  • De medewerkers waren zeer vriendelijK
  • Wij wilden veiligheid en de bhv alarmering gaat hier een belangrijke rol in spelen.

Wij kunnen iedereen de bhv alarmering aanraden nu wij het een tijd in gebruik hebben!