Werken aan een gezond lichaam met Pilates in Rotterdam

Wilt u graag aan uw lichaam werken? Is yoga niet aan u besteed? Of bent u hier al bekend mee en staat u open voor een nieuwe uitdaging? Dan kan Pilates in Rotterdam de oplossing mits, mits u in of rondom deze grote havenstad woont. We willen het graag met u hebben over Pilates in Rotterdam en wel bij springvloedfysio.nl. Want Pilates in Rotterdam kan een enorm goede uitwerking hebben op uw lichaamshouding, op uw spieren en gewrichten en dientengevolge ook op uw geestelijk welzijn. Want lichaam en geest staan overduidelijk verbonden met elkaar. Bent u lichamelijk uit uw hum? Dan kunt u er stress van krijgen. Terwijl omgekeerd de stress ook allerlei nare lichamelijke gevolgen kan krijgen. Wat de oorzaak dan ook mag zijn, dankzij Pilates in Rotterdam kunt u uzelf helpen. Dat doet u niet zonder hulp dus kijk eens op de website want daar vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen schenken. Wij noemen het Playful Pilates en tijdens deze lessen geeft u aan wat u wel en niet kunt. Niets moet, alles mag, dat is ons devies. Houdt u wel van een uitdaging en bent u lenig? Dan is Pilates in Rotterdam iets voor u. Maar bent u beginner en weet u niet zoveel van yoga en fitness? Ook dan bieden we een passende oplossing.

Dankzij de lessen Pilates in Rotterdam bent u een stuk vitaler

Tijdens de lessen Pilates in Rotterdam wordt er onder andere aan de volgende dingen gewerkt:

  • Uw flexibiliteit verbetert dus u wordt een stuk leniger en daarmee voorkomt u gewrichtsproblemen en spierproblemen op de langere termijn,
  • De zogenaamde “corespieren”, dus de spieren die het meeste werk verrichten worden versterkt en uw uithoudingsvermogen zal zienderogen toenemen,
  • De lichaamshouding zal verbeteren en dat heeft natuurlijk een uitermate positieve invloed op lichaam en geest.

Dit is slechts een korte samenvatting van de lessen Pilates in Rotterdam. Voor een volledige lijst en voorbeelden van de diverse oefeningen die u mag verwachten raden we het aan om even op de website te kijken. U vindt er naast diverse foto’s en uitvoerig uitleg ook de reacties van mensen die u al zijn voorgegaan en hebben geprofiteerd van deze lessen Pilates in Rotterdam. Het is een fitnesstechniek voor mannen en vrouwen, jong en oud waarbij de nadruk niet zo zeer ligt op hoever u kunt gaan met uw lichaam, maar meer op de mentale kracht om onze spieren te beheersen. Het is belangrijk dat uw lichaam weer in de juiste houding komt te staan zodat u uw wervelkolom goed kunt ondersteunen. Dat is daarom voor ons een belangrijke reden om onze fysiotherapiepraktijk uit te breiden met deze trainingen Pilates in Rotterdam. Bent u benieuwd naar de tarieven? Of wilt u zich direct inschrijven? Kijk ook dan weer op de website want daar vindt u het aanmeldformulier.

Waar wacht u nog op? Het is tijd om u aan te melden

Probeer het in ieder geval eens een keer uit. Als u niet lekker in uw vel zit en u merkt dat uw lichaam krampachtig aanvoelt, dan kan het verademend werken. U voelt zich misschien al na een les krachtiger. Na een hele cursus zult u zich ongetwijfeld als herboren voelen. Zeg maar dag tegen nare stressfactoren, tegen spierpijn en zelfs tegen slapeloze nachten. Want dankzij soepele spieren, een goede ademhaling en een geest dat niet langer wordt geplaagd door stress zult u zich een stuk gelukkiger gaan voelen. Dus bel voor meer informatie, meldt u aan voor een proefles of kijk nog even de kat uit de boom op onze sociale media.