Volg nu lessen en workshops Tai Chi Deventer

Wilt u graag wat meer aan lichaamsbeweging doen, maar heeft u een hekel aan sporten? Of wilt u juist liever wat meer ontspanning in uw leven, maar heeft u moeite met stil zitten? Dan is het nu tijd om kennis te maken met Tai Chi! Deventer is een uitstekende uitvalsbasis om aan deze ontdekkingstocht te beginnen, waar dit is de vestigingsplaats van een heuse Nederlandse specialist in Tai Chi. Deventer ligt in het Oosten van Nederland, dus voor lessen in deze eeuwenoude Chinese bewegingsleer hoeft u niet langer naar het verre Oosten af te reizen! U kunt op verschillende manieren in ons eigen land kennismaken met Tai Chi. Deventer is de vestigingsplaats van het Qi Gong en Tai Chi centrum QiGongZee, dat gerund wordt door de ervaren docente Sanne van der Zee. Zij heeft al meer dan 10 jaar ervaring van het geven van lessen en workshops in Tai Chi. Deventer is dus zeker de moeite van het bezoeken waard als u kennis wilt maken met Tai Chi. Deventer is wellicht uw woonplaats. Dan heeft u geluk, want dan hoeft u weinig te reizen om voor het eerst ervaring op te doen met Tai Chi. Deventer is niet uw woonplaats, maar wel in de buurt van waar u woonachtig bent? Woont u bijvoorbeeld in Oldenzaal of Apeldoorn? Dan kunt u gelukkig heel eenvoudig met de auto of het openbaar vervoer naar Deventer afreizen voor een workshop of een individuele les. Wilt u liever doorlopend les volgen in een gezellige, kleine groep? Ook dat behoort tot de mogelijkheden die geboden worden door deze specialist op het gebied van Tai Chi. Deventer heeft het maar getroffen met zo’n veelzijdig centrum! Wilt u niet meteen vast zitten aan meerdere lessen? Dan kunt u ook eerst een workshop volgen. Zo maakt u op een vrijblijvende manier kennis met Tai Chi. Deventer is ook de plek waar u Tai Chi kunt leren als u te maken heeft met een lichamelijke beperking. U kunt bijvoorbeeld eerst een individuele les volgen bij Sanne van der Zee, waarbij zij samen met u kijkt wat er wel en niet mogelijk is. Veel van de oefeningen zijn ook in een stoel uit te voeren bijvoorbeeld. Het is dus altijd de moeite waard om te kijken of u baat kunt hebben bij Tai Chi! Deventer heeft met QiGongZee een open en inspirerend centrum, waar u zeker eens een kijkje zou moeten nemen!

Wat zijn de kenmerken en mogelijkheden van lessen Tai Chi Deventer?

Wilt u eventueel wel kennismaken met Tai Chi of Qi Gong bij QiGongZee in Deventer, maar wilt u liever eerst wat meer informatie over wat u kunt verwachten? Leest u dan snel verder, want hieronder hebben we de belangrijkste weetjes hierover voor u op een rijtje gezet!

  • eenmalige workshops mogelijk
  • doorlopende groepslessen op wekelijkse basis
  • mogelijkheid tot het volgen van individuele lessen
  • inspirerende en goed bereikbare locatie
  • ervaren docente
  • toegankelijk en laagdrempelig
  • meditatie in beweging
  • goed voor lichaam en geest
  • verschillende stijlen

Tai Chi lessen voor iedereen

Of u nu eerst een keer kennis wilt maken met Tai Chi middels een eenmalige workshop of liever meteen structureel aan de slag wilt in groepsverband: QiGongZee biedt u de mogelijkheid. U kunt kiezen uit verschillende stijlen van Tai Chi. Hierover kunt u meer lezen op de website van dit fijne centrum: http://www.qigongzee.nl/tai-chi-deventer/. Wilt u graag eerst individueel les volgen? Dan kan dit ook. Deze vorm van bewegingsmeditatie is door veel verschillende mensen goed uit te voeren en is heilzaam voor lichaam en geest. De ervaren docente Sanne van der Zee laat het u graag zelf ervaren!