Uw kinderen verdienen het beste: kies voor dit gastouderbureau

U wilt dat uw kinderen de zorg krijgen die ze nodig hebben. Het komt bij veel moderne gezinnen voor dat de één fulltime werkt en de ander parttime, zelfs soms ook fulltime. Er is daardoor nauwelijks zorg van de ouders mogelijk. Gelukkig kunt u uw kind via een gastouderbureau bij een gastgezin onderbrengen. Wij van gastouderbureau Snoesje willen niet meer dan 5 kinderen per gezin onderbrengen. Daarmee garanderen we een persoonlijke behandeling. U wilt immers dat uw kind alle aandacht krijgt die nodig is zodat hij of zij een leuke tijd via deze unieke vorm van opvang beleeft. Het is dan ook zeker een groot verschil met een reguliere kinderopvang. Wist u dat u dankzij ons gastouderbureau stukken goedkoper uit bent terwijl u er wel erg veel voor terug krijgt? Het is zelfs wetenschappelijk aangetoond dat u beter uw kind via een gastouderbureau naar een gastgezin kunt brengen dan naar een kinderopvang. Uw kind zal een stuk zelfverzekerder opgroeien en rustig kunnen slapen. Een ontspannen kind dat zijn talenten kan ontwikkelen is het gevolg. Daar heeft hij niet alleen nu erg veel aan maar ook in een later levensstadium zal dit ongetwijfeld van pas komen. Let wel dat ons gastouderbureau enkel werkzaam is in het oosten van het land. Bent u benieuwd of we ook iets voor u kunnen betekenen? Woont u bijvoorbeeld in Twente of in de Achterhoek? Kijk dan eens op onze website: gastouderbureausnoesje.nl.

Een gastouderbureau waar u op kunt vertrouwen

Omdat we natuurlijk de kwaliteit van het gastgezin erg belangrijk vinden kan niet iedereen zich zomaar aanmelden. Een strenge selectieprocedure gaat hieraan vooraf. Ze moeten over een VOG-verklaring beschikken en geregistreerd zijn in het landelijk register. U kunt zich trouwens opgeven bij ons gastouderbureau door het online formulier even in te vullen. Wellicht nemen we u ook op in onze database en mag u straks voor een maximum van 5 kinderen zorgen. Uiteraard hebben wij een reputatie hoog te houden. Zo vinden we het belangrijk dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week voor de kinderen klaarstaat. Andere voordelen dat dit gastouderbureau u kan bieden zijn:

  • Het feit dat u samen met uw kind diverse gastgezinnen kunt bezoeken,
  • Het is aan u om de uiteindelijke keuze te maken,
  • Tijdens vakanties of ziektes zorgen we ervoor dat uw kind kan worden ondergebracht bij een ander gezin bij u in de buurt.
  • Een praktisch voordeel is dat u ten opzichte van kinderopvang honderden euro’s uitspaart.

Hopelijk klinken deze feiten u als muziek in de oren. Als zoekende kunt u bij ons langskomen in Haaksbergen. Een take-in gesprek is dan wat volgt en we kunnen u van alles vertellen over de werking van dit gastouderbureau.

Lees de voorwaarden op onze website eens rustig door

U wilt aldus dat uw kinderen de zorg en ondersteuning krijgen die ze in een kinderopvang niet kunnen krijgen. Maar u wilt hen niet isoleren. Weliswaar is er niet een minimum aantal kinderen, toch raden we het u aan om in ieder geval voor een gastgezin te kiezen met minstens 1 ander kind. Ze zullen ongetwijfeld snel bevriend raken, bij kinderen gaat dat nog een stuk eenvoudiger. U zult zien dat uw kind weer tot leven komt en zijn sociale vaardigheden kan verbeteren. Eigenlijk denkt u nu al aan de toekomst van uw kind. Want ook al hebt u zelf weinig tijd om voor uw kind te zorgen, dankzij gastouderbureau Snoesje en het gastoudergezin van uw kind zal hij of zij alle hulp krijgen om zichzelf te ontplooien.