Schoonheidssalon Almere Haven is een bezoekje meer dan waard

Komt u eens langs in deze schoonheidssalon in Almere Haven. U vindt ons tevens online en wel op zuiverenverzorgd.nl. Maak bijvoorbeeld online alvast een afspraak. Dan kan niet alleen de voorpret alvast beginnen, het is tevens een prima methode om meerdere data in te plannen. Ook telefonisch kunt u deze schoonheidssalon in Almere Haven snel bereiken. Alleen zijn wij natuurlijk tijdens werkdagen hard aan het werk. Daardoor kan het gebeuren dat deze schoonheidssalon in Almere Haven u pas na 15:00 uur kan terugbellen. Als dat geen probleem voor u is dan doet u er zeker goed aan om de voicemail in te spreken. Waarom deze schoonheidssalon in Almere Haven bezoeken? We hebben al een ruime klandizie opgebouwd sinds 2012 maar we willen iedere vrouw lekker kunnen verwennen. Ook mannen zijn van harte welkom, voor hen bieden we diverse behandelingen aan zoals een massage aan rug, armen, benen en nek. Maar u gaat waarschijnlijk naar de schoonheidssalon in Almere Haven als vrouw om bijvoorbeeld uw benen te harsen. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen u zelfs aan uw voeten behandelen. Denk aan het eeltvrij maken van uw voeten tijdens een pedicure maar ook aan een schimmelbehandeling, bijvoorbeeld als u last hebt van voetschimmel, ook wel bekend als “mycose”. Dus zelfs voor dergelijke medische behandelingen die speciale zorg nodig hebben mag u op ons rekenen.

In deze schoonheidssalon Almere Haven komt u pas echt tot rust

Onze schoonheidssalon in Almere Haven is eenvoudig te bereiken als in Flevoland of in steden boven Utrecht woont. We denken aan steden en plaatsen in Noord-Holland gelegen in het Gooi zoals Naarden en Bussum. Ook vanuit Hilversum verwelkomen we regelmatig mensen in onze schoonheidssalon in Almere Haven. Laat u toch eens lekker verwennen, dat hebt u toch zeker wel verdiend! U plant een bezoek in omdat u bijvoorbeeld aan uw huid wilt werken. Mensen met een pokdalig gezicht of mensen die last hebben van acne zijn dan ook van harte welkom. Maar we kunnen ook verzorgende behandelingen geven aan uw rug, handen en benen, kortom: uw hele lichaam. Combinaties zijn mogelijk en het hoeft zeker niet bij een enkele behandeling te blijven. Na afloop stapt u met een fris lichaam de deur uit en kunt u er weer weken zo niet maanden tegenaan. Voor hardnekkige huidproblemen vinden we samen met u een natuurlijke oplossing. Zo kan het al helpen als u minder make-up opdoet en bepaalde sterke parfums voorlopig maar even laat staan. Wij maken voornamelijk gebruik van producten van het gerenommeerde topmerk Décleor. Dit merk werkt op basis van aromatherapie en is daarom voornamelijk op natuurlijke oliebasis. Het versnelt het herstellende proces van uw huid en dringt diep door in de poriën voor een optimaal resultaat.

Maak online een afspraak of laat u door ons terugbellen

Een aantal gelaatsbehandelingen op een rijtje:

  • De reinigende behandeling,
  • De relax behandeling,
  • Of kies voor de verzorgende behandeling.

Kies de behandeling voor uw gezicht die het beste bij u past. Op onze site http://www.zuiverenverzorgd.nl/ staan de werkzaamheden, de duur en de prijs per type behandeling zodat u snel een weloverwogen keuze kunt maken. In onze schoonheidssalon in Almere Haven kunt u er trouwens diverse opties aan toevoegen als u dat wenst, voor een kleine meerprijs. Qua gelaatsbehandelingen kunt u het bijvoorbeeld uitbreiden met het epileren en verven van uw wenkbrauwen of het harsen van uw bovenlip en kin. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Kijkt u daarom snel op onze site zodat u het overzicht van alle behandelingen nog eens rustig kunt nalezen.