Justfog e-sigaret bestellen

De Justfog 1453 Ultimate is de nieuwe e-sigaret in het assortiment van https://dampershop.nl/. Dit nieuwe model van Justfog heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van eerdere modellen:

  • Een grotere capaciteit
  • Vernieuwde verdamper
  • Betere coil
  • Eenvoudig te demonteren

Deze nieuwe Justfog heeft een sterke accu dan die van eerdere modellen. Bij levering ontvang je een dubbele set van 650 mAh en de bijbehorende oplader. Met deze capaciteit kun je gemakkelijk de hele dag roken. Aan het eind van de dag is het apparaat leeg en leg je deze aan de oplader, heel eenvoudig! Je kunt kiezen voor een model met een sterke accu, maar in de regel kom je met 650 mAh gemakkelijk de dag door. Bij dit nieuwe model is ook de verdamper goed aangepakt. Het materiaal is verbeterd, waardoor de verdamper nu een stuk duurzamer is. Hij is dubbel gepolijst en gemaakt van chroom, waardoor hij nu zonder moeite een aantal maanden mee kan. Ook de coil in deze nieuwe Justfog heeft een opknapbeurt gehad (de coil is het onderdeel van de e-sigaret dat vloeistof omzet in damp). De vloeistof wordt door de nieuwe coil een stuk beter opgenomen, waardoor je meer damp hebt en meer smaak proeft. De temperatuur blijft een stuk lager, waardoor de vloeistof niet meer zal verbranden in het flesje. Probeer het zelf, deze nieuwe technologie maakt elektronisch roken een stuk leuker! Tot slot is deze nieuwe Justfog net zo eenvoudig te demonteren als eerdere modellen. Wanneer je na een paar weken de vloeistof moet verversen, draai je de sigaret zonder problemen uit elkaar. De coils moeten na verloop van tijd ook vervangen worden. Deze draai je eenvoudig los en binnen mum van tijd heb je een nieuwe geplaatst. Voor meer informatie kijk je in de bijgeleverde handleiding, dan kom je direct te weten waar elk onderdeel thuishoort.

Voordelen Justfog

De voordelen van elektronisch roken zijn bij veel mensen bekend: schoner roken, minder overlast en goedkope vullingen. Je zorgt beter voor jezelf en bent goedkoper uit, wie wil dat nou niet? Roken met een e-sigaret is naar schatting ongeveer 95% minder schadelijk dan het roken van een normale sigaret. Het argument dat veel normale rokers gebruiken is dat een e-sigaret niet genoeg smaak heeft. Ze proeven de vloeistof bijna niet, waardoor het niet lekker is om te roken. Justfog is ontworpen om dit probleem op te lossen, door te zorgen voor veel smaak en damp. Je zult bovendien merken dat je steeds meer gaat proeven, naarmate je langer geen normale sigaretten aanraakt. Een normale sigaret tast namelijk je smaakpupillen aan, waardoor je inderdaad minder proeft. Door elektronisch te roken reken je hier voorgoed mee af! De modellen van Justfog zijn duurzaam, goedkoop en speciaal ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. De mondstukken zijn comfortabel en de sigaret is eenvoudig te demonteren. Navullingen zijn bovendien erg goedkoop. Je bespaart tientallen euro’s per week. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op https://dampershop.nl/justfog-1453. Op deze site vind je alle Justfog modellen, waaronder de nieuwe Justfog 1453.

Beschikbaar in starterpakket

Deze nieuwe e-sigaret is ook beschikbaar in een handig starterpakket. Je krijgt dan niet alleen de e-sigaret zelf, maar ook twee verdampers, twee coils, een USB oplader en een handleiding. Met dit starterpakket kun je makkelijk een paar weken vooruit. Alle e-sigaretten die je aanschaft bij de Dampershop zijn van topkwaliteit. Je hoeft niet bang te zijn dat je coil na een paar dagen is doorgebrand. Voor het volledige aanbod neem je een kijkje op bovenstaande site. Wanneer je vandaag bestelt, is je bestelling morgen al in huis! Maak snel je keuze!