Hoe je snel af kunt vallen met behulp van een dieet?

slankmetshakes - dieet

Veel mensen hebben te kampen met overgewicht. Dat is eigenlijk helemaal niet zo verwonderlijk. De huidige maatschappij is namelijk ingericht op een manier die overgewicht in de hand werkt. We leven veel minder actief omdat we massaal op kantoor werken achter een computer. We reizen van A naar B met de auto en in de avond hangen we met zijn allen gezellig voor de buis. Dit betekent dat we minder energie verbruiken. Daardoor heeft het lichaam genoeg aan een beetje voedsel voor energie. Maar we eten alsof we nog wel heel actief bezig zijn. We hebben ook nog gewoon honger als we niet veel eten. Kort samengevat komt het er dus op neer dat we meer voedsel eten dan we nodig hebben. Daardoor wordt al het overtollige in het lichaam opgeslagen. Hier komt nog een probleem bij en dat probleem is met één woord te omschrijven: koolhydraten. We eten met zijn allen enorm veel brood, aardappelen, pasta en vele andere producten waar heel veel koolhydraten in zitten. Nederlanders eten graag een lekker stukje vlees in combinatie met een beetje groente én aardappelen. Om de week te breken eten we op de woensdag vaak een rijst- of pastagerecht. En we vinden een patatje op zijn tijd natuurlijk ook heerlijk. Al deze voedingsmiddelen zitten vol met koolhydraten. Het probleem is dat we teveel voedsel binnenkrijgen en dus moet het lichaam zaken gaan opslaan. Koolhydraten worden het eerst aangepakt door het lichaam. Dus als je via de koolhydraten al genoeg energie binnen krijgt, dan worden vetten opgeslagen en dat leidt tot gewichtstoename. Een gezond dieet waar je effectief mee kunt afvallen, moet er dus op gericht zijn om het aantal koolhydraten dat je binnenkrijgt te minimaliseren. Daarom is een koolhydraatarm dieet altijd zeer effectief. Een dergelijk dieet is perfect in combinatie met shakes. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het 100% FIT shake dieet.

Afvallen met het 100% FIT shake dieet

Door het 100% FIT shake dieet krijg je voldoende vetten en eiwitten binnen die het lichaam nodig heeft. Koolhydraten heeft een lichaam niet nodig, dus als ervoor zorgt dat je geen koolhydraten binnen krijgt, dan zullen de vetreserves worden aangeboord. Door gebruik te maken van het 100% FIT shake dieet krijg je dus nog wel de nodige voedingsstoffen binnen en heb je ook niet zo snel honger. Omdat er geen koolhydraten binnen komen, of in ieder geval een stuk minder, kun je afvallen. Dat is natuurlijk erg prettig, want via een dergelijk dieet kun je op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen. Een ander voordeel is dat je lichaam tijdens het diëten voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Hierdoor blijft je lichaam op een normale manier functioneren. Mensen die gewoon minder eten zullen na het dieet al snel ervaren dat hun gewicht weer terugkomt. Dit is heel makkelijk te verklaren. Het lichaam gaat tijdens een hongerdieet op rantsoen. Zodra je dus weer normaal gaat eten, dan wordt er zoveel mogelijk opgeslagen zodat je het lichaam genoeg reserves heeft voor wanneer jij weer minder gaat eten.

Koop de juiste shakes via slankmetshakes.nl

Het 100% FIT shake dieet bestaat uit 4 fases die je moet volgen:

  • De ‘startfase’
  • De gewichtsverlies fase
  • De ‘overgangsfase’
  • De ‘op gewicht’ fase

Tijdens deze fases heb je steeds verschillende eetpatronen. Het is dus zeker niet zo dat je alleen maar shakes moet drinken. De shake die bij het dieet hoort is Dieetshake Pro. Deze shake kun je natuurlijk bestellen via slankmetshakes.nl. Tevens kun je via de site Dieetcaps bestellen. Deze kun je innemen met water. Voor meer informatie kun je terecht op de website.