Heeft u al eens op een van deze camperplaatsen in Drenthe gestaan?

Wij zouden dit jaar op rondreis en wij hadden daarom alvast een camper gekocht. Onze plannen werden echter steeds onmogelijker nadat corona ten tonele verscheen en dus hebben wij besloten om dan maar een reis door eigen land te gaan maken. Wij hebben toen gekeken of wij alle provincies aan konden doen en ik heb toen aangeboden om naar camperplaatsen in Drenthe te gaan zoeken. Ik ben namelijk een beetje bekend in deze provincie en ik meende daarom dan ook dat ik wel geschikt zou zijn om mooie camperplaatsen in Drenthe te vinden. Ik ben toen gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik goede camperplaatsen in Drenthe wilde vinden. Ik heb gemerkt dat het niet eenvoudig is om mooie en ook betaalbare camperplaatsen in Drenthe te vinden. Ik heb daarom even heel goed moeten zoeken, maar mijn zoeken werd beloond. Ik kwam namelijk op de site van camping de Berken terecht via het adres CampingdeBerken.nl. Deze camping heeft heel mooie camperplaatsen in Drenthe en ik ben daarom blij dat ik deze pagina gevonden heb. Ik heb gezien dat de prijzen van deze camperplaatsen in Drenthe ook heel gunstig zijn. Zeker wanneer je bekijkt wat je allemaal op deze camperplaatsen in Drenthe aangeboden krijgt, dan is het zonde om zo’n aanbieding te laten lopen. Ik ben daarom gelijk een van deze camperplaatsen in Drenthe gaan boeken. Ik had namelijk gezien dat dit niet alleen een heel fijne camping was, maar dat deze camperplaatsen in Drenthe temidden van heel mooie natuur liggen. Dat betekende dus dat je op een heel mooie plek kon genieten van al het moois dat deze provincie te bieden had, zonder dat je op heel primitieve camperplaatsen in Drenthe hoefde te verblijven. Voor ons was dit de ideale combinatie.

Deze camperplaatsen in Drenthe zijn echt de moeite waard

Wij hebben kleinkinderen en deze vinden het leuk om zo nu en dan eens bij ons in de camper te slapen. Wij vonden het daarom fijn dat bij deze camperplaatsen in Drenthe op de camping ook een animatieteam was. De kinderen hebben zich daarom heel goed vermaakt terwijl wij op een van deze mooie camperplaatsen in Drenthe stonden. Bij deze camperplaatsen in Drenthe komt namelijk ook een mooie bibliotheek waar wij heel mooie boeken konden lenen. Al met al kunnen wij daarom ook zeggen dat wij graag volgend jaar weer een van deze mooie camperplaatsen in Drenthe willen huren. Zo’n buitenkansje vind je namelijk niet zo snel ergens anders.

Wilt u ook genieten van de natuur?

Mocht u ook graag een van de mooie camperplaatsen in Drenthe van deze camping willen reserveren, dan kunt u altijd even:

  • Naar CampingdeBerken.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben
  • Even een reservering maken via de site van deze camping

Ik hoop dat u hier ook een heel mooie vakantie mag beleven. Wij kijken in ieder geval terug op een vakantie vol ontspanning en met alle faciliteiten die onze vakantie heel prettig hebben gemaakt.