Haarscherp zicht met laser eye surgery

Als je ogen niet meer scherp zijn, dan heb je in ieder geval de optie om je zicht weer scherp te maken met hulpmiddelen. De meest voor de hand liggende hulpmiddelen zijn de bril en lenzen. Waar je voor kiest is erg persoonlijk. Sommige mensen verafschuwen een bril en kiezen daarom voor lenzen, maar er zijn ook mensen die een gloeiende hekel hebben aan lenzen en daarom dus een bril nemen. Veel mensen hebben dus het gevoel dat ze moeten kiezen tussen twee kwaden. Maar dat is niet correct, want er is een derde optie die de nadelen van beide opties teniet doet. Je kunt namelijk ook kiezen voor laser eye surgery. Na deze laser eye surgery is een bril niet meer nodig en de lenzen kun je ook vaarwel zeggen. Dus als je geen bril wilt en ook geen lezen, dan is laser eye surgery verreweg de beste optie. Dus eigenlijk kun je wel stellen dat laser eye surgery altijd de beste optie is, want wie wil er nu een bril of lenzen? Er zijn mensen die het fijn vinden om een bril te dragen. Want een bril is immers een object waarmee je de uitstraling van je gezicht verandert en dit kan soms een positief effect hebben. Er zijn immers ook veel mensen die het fijn vinden om een zonnebril te dragen. Deze mensen dragen zelfs een zonnebril als de zon niet schijnt of als ze binnen zijn. Zo zijn er ook mensen die menen dat een bril hun uiterlijk verfraait. Deze groep mensen zal dus niet kiezen voor laser eye surgery. Sterker nog, sommige mensen die tot deze groep behoren, hoeft niet eens een bril. Zij dragen gewoon een bril zonder sterkte vanwege de verfaaiing van het eigen uiterlijk. Het kan zijn dat mensen die om deze reden een bril dragen later geen bril meer willen. De meningen over een fraai uiterlijk veranderen nogal eens, dus het kan zijn dat ze later wel kiezen voor laser eye surgery. Het is in ieder geval altijd goed om te weten dat je de mogelijkheid hebt om je ogen weer scherp te maken zodat je de wereld weer helder kunnen zien zonder hulpmiddelen.

Waar kan ik laser eye surgery laten doen?

Als je je ogen wilt laten laseren, dan moet je dat laten doen door erkende oogartsen met genoeg ervaring. Via International Vision Centers (IVC) kun je je ogen laten laseren. De laser eye surgery wordt hier altijd uitgevoerd door internationaal erkende oogartsen. Als je kiest voor IVC, dan heb je altijd te maken met de beste service en zorgzame begeleiding. Daarnaast heb je nog andere voordelen zoals:

  • Maximale behandelingsduur van 15 minuten
  • Meer dan 12.000 tevreden klanten
  • Vrijwel alle patiënten ervaren geen pijn tijdens de behandeling of daarna

Dus als je kiest voor laser eye surgery, dan ben je bij IVC zeker aan het juiste adres. Voor meer informatie kun je terecht op de website.

Wat gebeurt er tijdens een laser eye surgery?

Als je een laser behandeling laat uitvoeren, dan wordt het stroma weefsel aangepakt. Het oog bestaand uit meerdere lagen of vliezen. Iedereen is wel bekend met het hoornvlies, maar dit is verder een irrelevant vlies voor de behandeling van het oog. Het stroma ligt onder het epitheel. Alle veranderingen die de arts toebrengt aan dit vlies zijn permanent. Daarom wordt je zicht dus ook voor altijd verbeterd. Het heeft dan ook geen zin om het epitheel te manipuleren, want dit is een bescherming laag. Beschadigingen genezen altijd weer in dit vlies.