Een keuze maken uit trouwpakken

Ik had altijd de illusie gehad dat je het als man maar makkelijk hebt als je gaat trouwen. De vrouw zal bijna alles regelen en het enige wat jij hoeft te doen is een goed pak kopen en op de trouwdag te verschijnen. Dit had ik goed mis! Niet alleen had ik het heel erg onderschat wat er nu allemaal precies geregeld moet worden voor een trouwdag (en dat ik hier een behoorlijk aandeel in had), maar ook was het zoeken naar een pak helemaal niet zo eenvoudig als ik had gedacht en gehoopt. Je hebt namelijk een zeer uitgebreide keuze op het gebied van trouwpakken. Hoe langer ik er ook mee bezig was, hoe meer ik tot de conclusie kwam dat je ook wel wilt kiezen uit hoog kwalitatieve trouwpakken. Mijn aanstaande bruid had op een gegeven moment een afspraak bij Valkengoed en zij raadde mij aan om mee te gaan.

  • Archetipo
  • Cossmo
  • Immediate

Zij had op de website al gezien dat ze hier een zeer goed assortiment op het gebied van trouwpakken (en natuurlijk trouwjurken) hadden. Daarnaast is het gedeelte voor trouwjurken en trouwpakken gescheiden. We konden dus heel makkelijk op dezelfde tijd een afspraak hebben, maar elkaar niet zien. Dit vonden we toch wel erg belangrijk, want we wilden natuurlijk wel aan deze traditie voldoen.

Zeer hoog kwalitatieve trouwpakken

De merken die je hierboven al hebt zien staan, zijn een kleine greep uit de collectie van Valkengoed. Naast trouwpakken hebben ze hier ook allerlei accessoires. Want ook als man moet je er natuurlijk tip en top uitzien en daar helpen accessoires zeker bij. Het uitzoeken van trouwpakken is dan misschien een opgave, het vinden van de juiste schoenen is niet heel veel makkelijker. Gelukkig werd ik geholpen door een zeer ervaren stylist die heel erg veel kennis had van niet alleen trouwpakken, maar ook andere dingen die op dit gebied belangrijk zijn. Met zijn hulp was ik dan ook in een keer goed geholpen. Ik hoefde zelfs de deur niet uit om het trouwpak dat ik uiteindelijk had uitgezocht hier en daar te laten vermaken. Bij Valkengoed hebben ze niet alleen trouwpakken en trouwjurken, maar ook een eigen atelier in de winkel. Hier heb ik mijn pak laten vermaken en uiteindelijk zat het als gegoten. Het had er eigenlijk niet beter uit kunnen zien.

Een uitstekende service

Bij het bekijken van trouwpakken ben ik toch wel in een behoorlijk aantal winkels geweest, maar ik ben nergens zo vriendelijk en deskundig geholpen als bij Valkengoed. Achteraf verbaast het me dan ook helemaal niets dat het hier uiteindelijk wel lukte om een keuze te maken uit de vele trouwpakken die er zijn. De stylist waardoor ik geholpen werd wist echt waar hij het over had. Ik had nooit gedacht dat dit zo belangrijk kon zijn, maar dit was wel degelijk het geval. Het kan best wel lastig zijn om zelf te bepalen wat de kenmerken zijn waar een trouwpak aan moeten voldoen. Hoe weet je bijvoorbeeld dat het exemplaar dat jij op het oog hebt, ook van een goede kwaliteit is? Met behulp van een expert weet je dit snel genoeg. Daarnaast weet hij of zij met een blik op jou al te bepalen wat je wel en niet zal staan op het gebied van pakken. Als je dus zelf geen enkel idee hebt waar je naar op zoek bent, dan hoeft dit absoluut geen enkel probleem te zijn. De stylist kan dit zo voor je bepalen! Maak dus vandaag nog een afspraak bij Valkengoed.