Altijd voldoende water op de werkplek dankzij een handige waterkoeler

Als je op een kantoor aan het werk bent, dan zit je toch al snel 8 uur op je werkplek. Je hebt tussendoor uiteraard een pauze, maar vaak ben je dan nog steeds op je eigen kantoor. Je bevindt je dan in de kantine in hetzelfde gebouw. Dat is vaak ook maar een uurtje, dus de rest van de tijd ben je druk aan het werk. Het is dan ook lastig om je water intake in de gaten te houden. Je drinkt ongetwijfeld wel veel koffie, want dat is lekker, daar krijg je af en toe nog wel eens wat energie van en koffie drinken is ook gewoon verslavend. Met schoon water is dat uiteraard niet het geval. Er zit immers geen smaak aan, je kan er ook niet aan verslaafd raken en je drinkt het eigenlijk alleen als je echt dorst hebt. Althans, je wordt pas fysiek gemotiveerd om water te drinken als je dorst hebt. Maar op kantoor waar het niet te koud en niet te warm is, daar heb je niet per se heel veel dorst. Je spant je ook niet heel erg in, dus je zweet ook niet. Dat betekent dat je constant een rationele beslissing moet maken om water te drinken, want je moet immers wel 2 liter binnen krijgen. Als er dus een waterkoeler van Aqua & Beans aanwezig is op kantoor, dan ben je een stuk sneller geneigd om even een glaasje of bekertje water te halen. Je kunt dan in ieder geval gemakkelijk even water uit de waterkoeler tappen. Dit water is dan ook lekker koud en als het een waterkoeler met een vat betreft, dan is het ook nog bronwater waar je van kunt genieten. Hier kun je dan ook gemakkelijk van genieten, want het water is koel en dus aantrekkelijker om te drinken. Daarnaast staat een waterkoeler vaak mooi in het zicht, zodat je altijd snel even een glaasje kunt meepikken. Tevens kun je, als je de benen gaat strekken bijvoorbeeld, even naar de waterkoeler lopen om een lekker glaasje water te drinken. Dat is uiteraard wel zo efficiënt, want dat benen strekken moet toch gebeuren. Je kunt dan meteen ook even bijkletsen bij de waterkoeler wanneer collega’s ook even snel een glaasje water komen drinken. Mocht er nog geen waterkoeler op kantoor aanwezig zijn, dan kun je deze dus bestellen bij aqua-beans.nl. Hier vind je verschillende soorten waterkoelers. Welke geschikt is voor jouw kantoor is uiteraard afhankelijk van de mogelijkheden op het kantoor en je eigen voorkeur. 

Kijk snel op de site en ontdek welke waterkoeler geschikt is voor jouw kantoor

Je kunt kiezen voor een leidingwaterkoeler of een model met een vat dat je op de watercooler moet aanbrengen. Als je kiest voor een leidingwaterkoeler, dan moet deze uiteraard wel worden aangesloten op een waterleiding. Daardoor ben je met dit model minder mobiel dan met het model met een vat. Dankzij het vat hoef je de watercooler immers nergens op aan te sluiten en kun je hem overal neer zetten. 

Het assortiment van Aqua & Beans

Uit de naam van deze winkel kun je al opmaken dat je niet alleen maar voor water bij deze winkel terecht kunt. Zo kun je er ook terecht voor: 

  • Koffiebonen
  • Koffiemachines
  • Thee en soep